Sociale Boekhouder voor People Business

Je veilig voelen. Zeker weten dat de administratie en belastingen goed geregeld zijn. De garantie dat je nooit teveel belasting betaald. En altijd een partner achter je weet die problemen oplost. Wij verzorgen de rest. Met 5 min. per maand een topadministratie en optimale belastingdruk.

Combipakketten

Binnen 24 uur live! Nu tijdelijk de People Business Combipakketten. Het jaarwerk 2021 tegen een gereduceerd tarief. Verder ontvang je 2 maanden Freemium op onze maandpakketten. Geen risico. Bevalt het niet? Niets verloren.

PremieCombipakketten

People Business

Per maand
95
Betreft het ALL-RISK Pakket
t.w.v. 125EUR -/- 30EUR
People Business korting
 • Administratie
 • Boekhoud app
 • Facturatie
 • Omzetbelasting
 • Jaarrekening
 • Inkomstenbelasting
 • Portal
 • Belastingdienst

Wij organiseren en verwerken je financiële administratie volgens de eisen van de Belastingdienst. Jij hoeft alleen je bonnetjes en facturen in te sturen.

We koppelen je zakelijke bankrekening aan je financiële administratie. Dagelijks worden de mutaties vanuit de bank ingeschoten.

Omdat we je financiële administratie dagelijks verwerken heb je ‘live’ inzage in het presteren van je onderneming. Gewoon via je app op je telefoon, tablet of computer.

Wel zo fijn dat je een vakman/vrouw achter je weet. Tijd en geld besparen doe je met The Social Accounting Club.

Je kunt online boekhouden via je computer of in de app. Je boekhouding is inzichtelijk en makkelijk bij te houden.

Met de boekhoud app kun je offertes en facturen maken en versturen, in je eigen huisstijl. Bekijk alle functies hier

Verder ontvang je van ons toegang tot ons online portal. Altijd op de hoogte!

Verkoopfacturen kun je onbeperkt maken en versturen via de app. Verkoopfacturen die je buiten de app maakt, verwerken natuurlijk ook.

De omzetbelasting of btw-aangifte uitbesteden kan een hoop tijd besparen en fouten voorkomen. Wij berekenen de btw. Vervolgens hoef jij maar 1x per kwartaal te controleren, ondertekenen en betalen.

We stellen op basis van de jaarcijfers en de door jou aangeleverde stukken de aangifte inkomstenbelasting voor je op. We gaan altijd voor het fiscaal optimale resultaat.

Wij controleren de jaarlijkse winstbelasting (aanslag VOF of inkomstenbelasting voor zzp), informeren je hierover en passen waar mogelijk aan.

Wij zorgen dat je nooit teveel betaalt. En heb je vragen of zoek je advies dan staan wij voor je klaar.

Relevante informatievoorziening op maat. Voor elke ondernemingsfase hebben we de relevante informatievoorziening paraat. Heb je een vraag? Geen probleem! Inschieten per ticket, Whatsapp, telefoon of videocall. Binnen 24 uur heb je altijd antwoord. Gegarandeerd!

Overstappen moeilijk? Nee hoor! Of je per 1 januari of op een willekeurige andere datum naar ons wilt overstappen is niet relevant. Wij pakken dit uit je handen. Nemen contact op met je huidige boekhouder. 

Jaarafsluiting

Eenmalig ipv 650EUR
499
t.w.v. 650EUR
151EUR People Business korting
 • Administratie
 • Jaarwerk
 • Inkomstenbelasting
 • Fiscale optimalisatie
 • Omzetbelasting

Administratie niet (volledig) bijgehouden? Geen probleem. Regelen we voor je.

We stellen op basis van de geboekte bescheiden je jaarcijfers samen. Deze dienen als grondslag voor de aangifte inkomstenbelasting.

We stellen op basis van de jaarcijfers en de door jou aangeleverde stukken de aangifte inkomstenbelasting voor je op. We gaan altijd voor het fiscaal optimale resultaat.

Wij controleren de jaarlijkse winstbelasting (aanslag VOF of inkomstenbelasting voor zzp), informeren je hierover en passen waar mogelijk aan.

Wij zorgen dat je nooit teveel betaalt. En heb je vragen of zoek je advies dan staan wij voor je klaar.

Belasting besparen doe je bij The Social Accounting Club. We kijken naar je persoonlijke situatie en zorgen ervoor dat je nooit teveel belasting betaald. Gegarandeerd.

Ben je omzetbelastingplichtig en heb je de aangiften OB zelf verzorgd (of laten verzorgen)? We rekenen na of alles klopt. Zie het als een APK op je omzetbelasting.

1. Berekenen

35%

2. Aanvragen

65%

3. Starten

100%

Liever eerst zien?

Eerst zien, dan geloven! Plan een demo om te zien wat de mogelijkheden zijn en wat we concreet voor je kunnen betekenen. 

Veel gestelde vragen

En een verhelderend antwoord

Je hebt de mogelijkheid uit onze dienst vrijblijvend en zonder risico uit te proberen. Blijkt na twee maanden dat onze dienstverlening niet bij je past? Geen probleem. Niets verloren. Gewoon middels mail, whatsapp of via het portal aangeven dat je niet wenst door te gaan en het is geregeld. 

Allereerst: Enkel en alleen wanneer het bij je past. We zijn en online boekhouder. Wil zeggen dat we graag een kop koffie met je drinken. Dan wel online. We werken volledig digitaal. Papieren bescheiden doen we niet aan. Met de diensten die we bieden is dat een voordeel in plaats van nadeel. 

Ons serviceniveau is superieur. Doordat we super efficiënt werken hebben we de ruimte om veel terug te geven. Heb je een vraag? We helpen je. En niet pas over een week. Binnen 24 uur heb je altijd een antwoord van ons. Dat is een garantie waar we met onze naam voor staan. Kortweg: de meest voordelige dienstverlening voor een mega scherpe prijs.

Nee hoor. Met onze overstapservice een fluitje van een cent. We regelen het samen met je. Je persoonlijke contactpersoon neemt alles uit handen. We zijn een officiële belastingconsultent en hebben derhalve korte lijnen met de belastingdienst. Onduidelijkheden worden snel en juist opgeklaard.

Een volledig pakket van administratie (inclusief facturatie etc), belastingen en fiscale optimalisatie. Het hoogste serviceniveau met een menselijke insteek. Onze dienstverlening wordt door onze cliënten met een 9.6 gewaardeerd. We werken er aan om iedere dag een stuk dichter bij de 10 te komen. 

Belastingtips

Goed op de hoogte blijven? Ontvang tips, tricks en nieuws met betrekking tot belastingen in Nederland.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en je voorkeuren te onthouden.