Goedkoop en goed geregeld

Je boekhouding uitbesteden voor de best mogelijke prijs

Je schrikt van het uurtarief van een boekhouder of accountant. Wij ook. Doordat we jouw administratie voor een groot deel automatiseren kunnen we de kosten laag houden. 

Kies een van de vier boekhoudpakketten – mét de service van een online boekhouder – speciaal voor zzp. Heb je tot 50 werknemers in dienst? Dan kunnen wij jouw administratie en belastingen ook nog verzorgen. 

Online boekhouder pakketten

Administratie en/of belastingaangifte uitbesteden

Kies een van de 3 boekhoudpakketten. Laat alleen je zzp belastingen of ook je administratie uitbesteden. Zo betaal je nooit teveel en heb jij tijd om succesvol te ondernemen.

€ 69

Per maand

Wij organiseren en verwerken je financiële administratie volgens de eisen van de Belastingdienst. Jij hoeft alleen je bonnetjes en facturen in te sturen.

We koppelen je zakelijke bankrekening aan je financiële administratie. Dagelijks worden de mutaties vanuit de bank ingeschoten.

Omdat we je financiële administratie dagelijks verwerken heb je ‘live’ inzage in het presteren van je onderneming. Gewoon via je app op je telefoon, tablet of computer.

In dit boekhoudpakket verwerken we tot 20 inkoopfacturen per maand. Heb je meer inkoopfacturen per maand, neem dan contact op. 

Je kunt online boekhouden via je computer of in de app. Je boekhouding is inzichtelijk en makkelijk bij te houden.

Met de boekhoud app kun je offertes en facturen maken en versturen, in je eigen huisstijl. Bekijk alle functies hier

De omzetbelasting of btw-aangifte uitbesteden kan een hoop tijd besparen en fouten voorkomen. Wij berekenen de btw. Vervolgens hoef jij maar 1x per kwartaal te controleren, ondertekenen en betalen.

Je ontvangt van ons een jaaroverzicht waarmee je de aangifte inkomstenbelasting kunt invullen. Dit pakket is voor diegene die optimaal inzicht in het presteren van zijn/haar onderneming wenst en graag zelf de aangifte inkomstenbelasting doet.

€ 99

Per maand

Je beschikt over de basisdekking aangevuld met onderstaande functies.

We stellen op basis van de jaarcijfers en de door jou aangeleverde stukken de aangifte inkomstenbelasting voor je op. We gaan altijd voor het fiscaal optimale resultaat.

Wij controleren de jaarlijkse winstbelasting (aanslag VOF of inkomstenbelasting voor zzp), informeren je hierover en passen waar mogelijk aan.

Wij zorgen dat je nooit teveel betaalt. En heb je vragen of zoek je advies dan staan wij voor je

In dit boekhoudpakket verwerken we je inkoopfacturen op onbeperkte schaal. Ontvang je 

Verkoopfacturen kun je onbeperkt maken en versturen via de app. Verkoopfacturen die je buiten de app maakt, verwerken natuurlijk ook.

Je offertes direct vanuit je administratie aanmaken? 

We werken met een ticketsysteem. Heb je belastingtechnische vragen? Dien deze gemakkelijk bij ons in. In het Pro-pakket profiteer je van 3 uur advies. Onze vergoeding is in je pakket inbegrepen. Ideaal voor zowel starter alsook ervaren ZZP’er. 

Fiscaal optimaal onderneming start bij cheapaccounting.nl. Onze taak is het om je de beste services tegen de laagste prijs te bieden en daarbij een fiscaal optimaal resultaat te realiseren. Met onze fiscale optimalisatie weet je zeker nooit te veel te betalen. Dat bespaart al snel duizenden euro’s. 

v.a. € 149

Per maand

Je beschikt over de BASIS en CASCO dekking. Aangevuld met de onderstaande uitbreidingen.

We verzorgen de loonadministratie voor jou en je medewerkers. Inbegrepen zijn de salarisstroken, aangiften loonbelasting, aangiften werknemerspensioen, de verwerking in van de loonjournaalpost in de financiële administratie etc. 

Elke maand ontvang je duidelijk, op maat gemaakte rapportages van Cheapaccounting. Zo krijg je meer inzicht in de prestaties van je onderneming en zo helpen wij je verder.

Voor een zzp’er of eenmanszaak is de jaarrekening opstellen niet verplicht. Hoewel banken er soms naar vragen bij een hypotheekaanvraag. 

Heb je een kleine BV of VOF dan kan dit goedkope boekhoudpakket met jaarrekening een uitkomst bieden.

Heb je een prognose nodig? Als sturingsmechanisme, ondernemingsplan of de bank? Geen probleem! Met onze superieure tools helpen we graag verder.

Betaal € 35 extra per maand en ontvang in je pakket ook een professionele, responsive website: het visitekaartje voor je bedrijf. Neem contact met ons op over de mogelijkheden en voorwaarden. 

Ondernemen vergt financiering. Openstaande debiteuren, (im)materiële investeringen etc. doen beslag op je liquide middelen. We werken met banken, factoringsbedrijven, leasebedrijven, investeerders samen om de ideale financieringsmix voor je onderneming samen te stellen. 

Heb je een bv? Dan heb je te maken met de aangifte  vennootschapsbelasting. Deze verzorgen we graag voor je. Onafhankelijk van de structuur en/of fiscale eenheid hebben we de beste oplossing. 

Automatische bankkoppeling

Automatische boekhoudkoppeling met Rabobank, ING, ABN AMRO, Bunq en Knab. Transacties van andere banken verwerken wij ook. Let op: hier kunnen kosten aan verbonden zijn bij je bank.

Dagelijkse verwerking

Cheapaccounting verwerkt je financiën elke dag. Zo heb jij real-time inzicht in je bedrijfsresultaten. Je administratie is op orde en zo kun jij succesvol ondernemen. Afschrijvingen verwerken wij maandelijks.

Advies

Ondernemersvragen of belastingkwesties kun je altijd aan ons voorleggen. Moeten wij iets voor je uitzoeken of wil je advies? Dan geven wij je vooraf een vaste prijs.

Salarisadministratie

Heb je werknemers of wil je ze in dienst nemen? Via de boekhoud app kun je loonadministratie bijhouden en salarissen uitbetalen. De salarisadministratie toevoegen aan je pakket kost € 11.99 per werknemer.

Webshop integratie

Informeer naar onze webshop-koppeling! Bij Cheapaccounting is de administratie van je webshop in goede handen.

Vraag vrijblijvend je premie aan

Ontdek de voordelen van de premie ten opzichte van uurtje facturen

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan of laat je verder informeren. Neem een kijkje in de app en maak kennis met onze medewerkers.

Belastingtips

Goed op de hoogte blijven? Ontvang tips, tricks en nieuws met betrekking tot belastingen in Nederland.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en je voorkeuren te onthouden.